In Memory Uitvaartverzorging verzorgt voor iedereen uitvaarten. Ongeacht waar en hoe je verzekerd bent. Je kunt het overlijden melden bij ons, indien je over een uitvaartverzekering beschikt regelen wij het verder met uw verzekeringsmaatschappij.

Bij een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer 06-31795865 of 06-19958772.

Het overlijden van een dierbare is ingrijpend

In deze moeilijke periode moet u veel regelen en komt er veel op u af. Nadat u de huisarts/dienstdoende arts heeft gebeld kunt u ons bellen, de huisarts/dienstdoende arts zal officiële papieren invullen en klaarleggen, het is handig als u deze papieren alvast klaar legt, net zoals het paspoort, verzekeringspapieren en kleding evt. bril/sieraden van de overledene.

We vertellen u graag alle mogelijkheden, bespreken u wensen en waar gewenst adviseren we u over de keuzes die gemaakt moeten worden. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen de tijd, hebben jarenlange ervaring en kunnen u dus uitstekend bijstaan in deze toch al moeilijke tijd.

Zorg bij overlijden hiervoor

Laat de huisarts officieel overlijden vast stellen. De huisarts zorgt voor een verklaring die wij nodig hebben om de uitvaart te kunnen regelen.

Bel ons. Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Als u wenst komt er zo snel als mogelijk iemand van ons naar u toe (ook in de nacht). Wij zorgen voor de eerste zorg van de overledene. Daarna zullen we rustig met u bespreken of de overledene thuis of op een andere locatie zal worden opgebaard.

Later maken we een afspraak om alle wensen te bespreken, u te adviseren en u te helpen bij alle keuzes voor de uitvaart.

Wij verzorgen ook de aangifte van het overlijden. Binnen zes dagen na het overlijden moet deze aangifte gedaan worden bij de gemeente waar uw dierbare is overleden.

In de dagen voor de uitvaart zullen wij veel dingen voor u regelen. Tijdens deze dagen hebben we veel contact en zijn wij altijd bereikbaar om u te steunen of overige vragen te beantwoorden.