Je eigen uitvaart

Het meemaken van een uitvaart kan heel indrukwekkend zijn. Het kan een hele feestelijke dienst zijn of juist een kleine, verdrietige bijeenkomst. Je zou zelf ook graag een mooie uitvaart willen. Heb je daar als eens over nagedacht?

Eigen uitvaart

Wensenboekje

Elkaar steunen

Zodra je weet dat het einde dichterbij komt, komt er ook verandering in het dagelijks leven. Relaties zullen anders vorm krijgen, je voelt je zoals je je nooit eerder hebt gevoeld en je kijk op het leven zal ook drastisch veranderen.

Steun

Verbinding

Uitvaart tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM.

Avondklok

Mondkapje

Je leven kan plotseling stilstaan.

Het rouwen zal in tijden van corona een stuk anders verlopen en dat kost meer moeite dan we gewend zijn. Ondanks dat is het nog steeds belangrijk om verbinding te creëren met familie, vrienden en kennissen. Oprechte aandacht en het gevoel dat er meegeleefd wordt, wordt altijd gevoeld.

Rouwen

Verbinden

Afscheidstoespraak

Wilt u zelf een toespraak houden bij het afscheid? Wij helpen u graag een handje bij het schrijven ervan. Lees meer en bekijk de tien stappen naar een troostrijke toespraak.

Afscheid

Tien stappen