Wij zijn Kimberly van den Broek en Angela van Riel. Wij begeleiden nabestaanden bij het organiseren van een begrafenis of crematie op maat. Onze ambitie is om van elke uitvaart een waardevol moment te maken. Een afscheid waar nabestaanden met een goed gevoel op terugkijken, om te koesteren.

Voor ons is geen uitvaart hetzelfde, want iedereen is uniek. Wij geloven niet in standaardoplossingen maar in begeleiding die echt persoonlijk is, die de wensen van mensen als uitgangspunt neemt. Alleen zo ontstaat een waardevol afscheid.

Wij komen niet slechts om de uitvaart te regelen, maar wij willen van waarde voor u zijn. Onze dienstverlening is laagdrempelig en onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat.

Over ons | In Memory Uitvaartverzorging

Uitvaartverzorging in de regio’s Den Bosch, De Bommelerwaard en daar buiten

Wij verzorgen uitvaarten in een cirkel om ons vestigingsadres. Denk hierbij aan; Den Bosch, Rosmalen, Engelen, Maasdriel, Hedel en Ammerzoden. Uiteraard zijn wij niet gebonden aan deze plaatsen. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen als u wilt weten of we in uw regio u kunnen begeleiden bij het organiseren van een uitvaart.