Lieve meiden,
Vanaf de dag dat we kennis maakte met deze geweldige uitvaart onderneming was er meteen een klik.
Alles word tot in de puntjes geregeld van dag 1 tot en met de dag dat de uitvaart plaats vind.
Een uitvaart regel je niet even snel , iedere dag was er contact, iedere dag werd er weer een stukje afgesloten.
De ene dag bespreek je de rouwkaart en de andere dag bespreek je de uitvaart , de dienst en nog vele andere dingen die bij een uitvaart horen.
Ook aan de wensen word voldaan.
Iedere dag kom je dus stukje bij beetje dichterbij het definitieve moment.
Hadden we na een van de gesprekken nog iets wat we zouden willen veranderen of juist erbij wilden , even een belletje en het werd geregeld
En dat alles met de super goede begeleiding van de meiden!
Ik wil daarom namens onze familie Kimberly van den Broek & Angela van Riel – van der Veen bedanken voor alle goede zorgen en steun. Jullie hebben ervoor gezorgd dat Onze moeder , Oma en overgroot Oma een uitvaart heeft gekregen zoals zij verdiende.

Familie van den Wildenberg

Een woord voor de wijze waarop zij de zware beslissingen een beetje lichter maken in die donkere dagen is met geen een woord te beschrijven . De persoonlijke en steeds aanwezige bereidheid om zo veel mogelijk uit handen te nemen is voor de duistere dagen een helder lichtpunt. Het woord bedankt zou hier niet voldoende zijn en een andere woord is te licht voor de aandacht en de zorg. Ik zeg jullie dank je wel voor de zorg en toewijding. In memory dat is wat alles zegt en dat is waar alles omdraait. Het afscheid had niet memorabele kunnen zijn. Mijn diepste dank je wel.

 

Familie Geurds

Kimberly en Angela hebben heel vakkundig met de juiste toonzetting de hele week naar de uitvaart van mijn vader geweldig begeleid. Ze zorgden voor de rust terwijl er in korte tijd veel geregeld moest worden. Dankbaar dat zij er waren. Hartelijke groeten!

 

Familie Lathouwers

Angela Van Riel-van Der Veen en Kimberly van den Broek zijn 2 toppers die je van A tot Z super goed begeleiden! Staan altijd voor je klaar en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes goed verzorgd is. Ik zou ze iedereen aanraden!

 

Familie Willemsen

Deze dames doen het super! Drie weken geleden de uitvaart van mijn vader verzorgd. Zij hebben het op een respectvolle, liefdevolle en waardige manier gedaan! Alleen maar complimenten!! Groet

 

Corné Schouten