Alle aandacht voor uw uitvaart

Bij In Memory Uitvaartverzorging willen wij onderscheidend zijn door meer voor u te betekenen.
Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorgen wij ervoor dat u alles rondom een uitvaart in Ammerzoden uit handen kunt geven.

Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon en helaas hoort afscheid nemen bij ieder mensenleven. En zoals ieder mens anders is, zo is ook ieder afscheid anders. Het is fijn om te weten dat er iemand in de buurt is die kan helpen op de manier zoals u dat wenst. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis. Het is een proces vol verdriet en onzekerheden, daarom is onze uitvaartverzorging gebaseerd op persoonlijke aandacht.

Bij In Memory Uitvaartverzorging krijgt u dan ook een persoonlijke uitvaartverzorgster die alle tijd voor u neemt en die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. Dit doen wij heel persoonlijk, volledig naar wens en met uiterste zorg. Juist als het gaat om bijvoorbeeld uw geboorteplaats Ammerzoden.

Bij ons is alles is bespreekbaar, wij adviseren u en uw familie zodat u zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken.

Wanneer u als nabestaande na het overlijden contact opneemt, kunnen wij bespreken wat u de komende tijd allemaal kunt verwachten. Hierbij kunt u rustig nadenken en uw beslissingen nemen.

Waar moet u allemaal rekening mee houden? Denk onder meer aan de verzorging van de overledene, het afscheid nemen, de opbaring, de stijl van de begrafenis, rouwvervoer, bloemen, drukwerk en meer.

Wat kost een uitvaart in Ammerzoden?

Door de vele mogelijkheden en keuzes die u heeft is het vrijwel onmogelijk om direct op deze pagina de kosten te plaatsen. Een uitvaart is heel persoonlijk en wij willen u graag zo passend als mogelijk een prijsindicatie geven. Denk bijvoorbeeld aan; wat wordt de locatie van de uitvaart? Welke kist wilt u? Komen er veel genodigde? Wilt u een advertentie? Wilt u gebruik maken van catering? Dit zijn slecht enkele keuzes die heel erg bepalen hoeveel de uitvaart uiteindelijk zal gaan kosten. Graag nemen we persoonlijk uw wensen door zodat we u een passende prijs kunnen geven. We komen graag vrijblijvend bij u langs.

Contactgegevens

Christiaan Huygensweg 49, 5223 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 1 : 0631795865
Telefoon 2: 0619958772
E-mail: Info@inmemoryuitvaartverzorging.nl

Uitvaarten tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd in Ammerzoden? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten tijdens corona.

Voor de uitvaart

Voor de uitvaart

Het bespreekbaar maken van de wensen kan erg belangrijk zijn…

Lees meer
Uitvaart voorbij, en dan? | In Memory Uitvaartverzorging

Na de uitvaart

Wij staan niet alleen voor en tijdens de uitvaart voor u klaar…

Lees meer
Wat kost het?

Een duurzame uitvaart

Wilt u weten wat u kunt doen om een uitvaart duurzamer te maken?

Lees meer