Alle aandacht voor uw uitvaart

Wij van In Memory Uitvaartverzorging vinden dat een uitvaart met liefde, respect en aandacht uitgevoerd moet worden. Daar besteden wij dan ook extra veel aandacht aan, door meer voor u te betekenen. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorgen wij ervoor dat u alles rondom een uitvaart in Den Bosch uit handen kunt geven.

Wanneer een dierbare overlijdt moet er ontzettend veel geregeld worden. Deze zorg nemen wij voor u uit handen. Het scheppen van een vertrouwensband met nabestaanden en familieleden zien wij als een ‘must’. Wij proberen altijd de wensen van nabestaanden zo goed mogelijk te vervullen, met respect voor ieders overtuiging.

Bij In Memory Uitvaartverzorging krijgt u dan ook een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt en die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. De basis hiervan is een goed geregelde uitvaart met een gepaste persoonlijke benadering. Dit doen wij heel persoonlijk, volledig naar wens en met uiterste zorg. Juist als het gaat om bijvoorbeeld uw geboorteplaats Den Bosch.

Wij adviseren u en uw familie zodat u zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken, daarnaast is alles bespreekbaar bij ons.

Wanneer u als nabestaande na het overlijden contact opneemt, kunnen wij bespreken wat u de komende tijd allemaal kunt verwachten.
Wij werken betrokken en nauwkeurig en hebben oog voor uw persoonlijke wensen.

Ons doel is een persoonlijke uitvaart te verzorgen die goed geregeld is.

Wat kost een uitvaart in Den Bosch?

Door de vele mogelijkheden en keuzes die u heeft is het vrijwel onmogelijk om direct op deze pagina de kosten te plaatsen. Dit is grotendeels namelijk afhankelijk van uw wensen. Een uitvaart is heel persoonlijk en wij willen u graag zo passend als mogelijk een prijsindicatie geven. Denk bijvoorbeeld aan waar u de uitvaart wilt, de keuze van de kist, wat voor rouwauto u wilt en of er veel of weinig genodigden komen. Er zijn vele keuzes die u naar eigen wens kunt invullen en deze keuzes bepalen uiteindelijk de kosten van de uitvaart. Graag nemen we persoonlijk uw wensen door om u een passende prijsindicatie te kunnen geven.

Contactgegevens

Christiaan Huygensweg 49, 5223 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 1 : 0631795865
Telefoon 2: 0619958772
E-mail: Info@inmemoryuitvaartverzorging.nl

Uitvaarten tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd in Den Bosch? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten tijdens corona.

Uitvaart voorbij, en dan? | In Memory Uitvaartverzorging

Voor de uitvaart

Het bespreekbaar maken van de wensen kan erg belangrijk zijn…

Lees meer

Rouwvervoer

Als na het overlijden iemand overgebracht moet worden van een huisadres…

Lees meer
Wilt u een duurzame uitvaart | In Memory Uitvaartverzorging

Een duurzame uitvaart

Wilt u weten wat u kunt doen om een uitvaart duurzamer te maken?

Lees meer