Alle aandacht voor uw uitvaartverzorging

Bij In Memory uitvaartverzorging Hedel krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorgster die van begin tot eind de tijd voor u neemt. Dit doen wij heel persoonlijk, volledig naar wens en met uiterste zorg. U kunt uw wensen aangeven en u laten adviseren, alles is bespreekbaar. Tijdens de uitvaart wordt u bij gestaan door één en de dezelfde uitvaartverzorgster.

Wanneer u als nabestaande contact met ons op neemt na overlijden van uw dierbare, bespreken wij met u wat u de komende tijd allemaal kunt verwachten. Wij In Memory Uitvaartverzorging verzorgen dat de begrafenis of crematie verloopt zoals u het wenst, u kunt in rust nadenken en beslissingen nemen. Waar kunt u rekening mee houden? Denk aan de verzorging van de overledene, het afscheid nemen, wat de stijl van de begrafenis word, drukwerk, bloemen en meer.

Bij het regelen van een uitvaart komt er veel op u af, het is ingrijpend en verdrietig. Het is moeilijk om afscheid te nemen van een geliefd persoon, helaas hoort afscheid nemen bij ieder mensenleven. Ieder persoon is anders en zo is ook ieder afscheid anders. Het is fijn om te weten dat er iemand in de buurt is om u te helpen op de manier zoals u dat wenst. Daarom is onze uitvaartverzorging Hedel gebaseerd op persoonlijke aandacht.

Wat kost een uitvaart in Hedel?

Wij komen vrijblijvend langs om informatie te geven over de uitvaart en antwoorden op uw vragen te geven wanneer een begrafenis of crematie verzorgt wordt door ons. Er zit namelijk nogal een verschil in de kosten. Er zijn veel mogelijkheden waardoor het vrijwel onmogelijk is om direct op de deze pagina kosten te plaatsen. Een uitvaart is heel persoonlijk en wij willen u graag zo passend mogelijk prijsindicatie geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan; wilt u begraven of cremeren? Wat wordt de locatie van de uitvaart? Wilt u advertentie? Wilt u gebruik maken van catering? Dit zijn enkele keuzes die bepalend zijn voor de kosten van de uitvaart.

Contactgegevens

Christiaan Huygensweg 49, 5223 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 1 : 0631795865
Telefoon 2: 0619958772
E-mail: Info@inmemoryuitvaartverzorging.nl

Uitvaarten tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd in Hedel? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten tijdens corona.

Bloemen-bij-de-uitvaart_In-Memory

Bloemen bij de uitvaart

Bloemen kunnen net wat extra aangeven wat voor persoon de overledene was…

Lees meer
Bloemen-bij-de-uitvaart

Muziek voor bij de uitvaart

In een afscheidsdienst speelt muziek vaak een hele belangrijke rol…

Lees meer
Uitvaartwensen-bespreken

Uitvaart wensen bespreken

Wat zijn de opties waar u vooraf al over na kunt denken?

Lees meer
In Memory Uitvaartverzorging | Den Bosch - Rosmalen - Hedel - Ammerzoden - Maaspoort