Alle aandacht voor uw uitvaart

Een uitvaart van een dierbare en het bijkomende rouwproces zijn voor nabestaanden zeer intens. Daarom willen wij van In Memory Uitvaartverzorging onderscheidend zijn door meer voor u te betekenen. Juist als het gaat om bijvoorbeeld uw geboorte omgeving Maasdriel. Het is van belang om in deze periode de tijd en de ruimte te krijgen om bewust afscheid te nemen. Het is dan fijn als iemand met u meedenkt en zorgt dat de uitvaart bij uw dierbare past. In Memory Uitvaartverzorging regelt samen met u een persoonlijke en waardige uitvaart voor uw dierbare.

Niet één uitvaart is hetzelfde, omdat ieder mens andere wensen heeft. Na het overlijden van een dierbare moet er in korte tijd veel geregeld worden. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorgen wij ervoor dat u alles rondom een uitvaart in Maasdriel uit handen kunt geven.

Bij In Memory Uitvaartverzorging krijgt u dan ook een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt en die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. Dit doen wij heel persoonlijk, volledig naar wens en met uiterste zorg.

Wanneer u als nabestaande na het overlijden contact opneemt, kunnen wij bespreken wat u de komende tijd allemaal kunt verwachten. Hierbij kunt u rustig nadenken en uw beslissingen nemen.

Waar moet u allemaal rekening mee houden? Denk onder meer aan de verzorging van de overledene, het afscheid nemen, de opbaring, de stijl van de begrafenis, rouwvervoer, bloemen, drukwerk en meer. Wat de wensen ook zijn en hoe de uitvaart eruit moeten komen te zien, bij In Memory Uitvaartverzorging is veel mogelijk. Vaak is er namelijk meer mogelijk dan u verwacht.

Wij nemen altijd de tijd voor u. Het maken van keuzes is lastig op dit soort momenten. Ook daarbij helpen wij u graag.

In Memory Uitvaartverzorging helpt u naast Maasdriel ook in Rosmalen, Hedel, Den Bosch en Ammerzoden om een mooie persoonlijke uitvaart te organiseren.

Wat kost een crematie of begraafplaats in Maasdriel?

Een afscheid in een crematorium, of op een persoonlijke plek? Welke rouwauto zou u willen? Welke kaart spreekt u het meeste aan? Welke muziek vindt u het mooist? Door alle mogelijkheden te bespreken ontdekt u dat vrijwel alles mogelijk is.

Door de vele mogelijkheden en keuzes die u heeft is het lastig om een prijsindicatie hiervan te geven.
Een uitvaart is namelijk heel persoonlijk en wij willen u graag een passende prijsindicatie geven.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u hier graag meer over.

Contactgegevens

Christiaan Huygensweg 49, 5223 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 1 : 0631795865
Telefoon 2: 0619958772
E-mail: Info@inmemoryuitvaartverzorging.nl

Uitvaarten tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd in Maasdriel? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten tijdens corona.

Uitvaartwensen-bespreken

Uitvaart wensen bespreken

Wat zijn de opties waar u vooraf al over na kunt denken?

Lees meer
Wat moet er geregeld worden voor een uitvaart | In Memory Uitvaartverzorging

Voor de uitvaart

Het bespreekbaar maken van de wensen kan erg belangrijk zijn…

Lees meer
Bloemen-bij-de-uitvaart

Muziek voor bij de uitvaart

In een afscheidsdienst speelt muziek vaak een hele belangrijke rol…

Lees meer
In Memory Uitvaartverzorging | Den Bosch - Rosmalen - Hedel - Ammerzoden - Maaspoort