Alle aandacht voor uw uitvaartverzorging

In Memory uitvaartverzorging verzorgt een uitvaart in Zaltbommel naar uw wensen. Dit kan een eenvoudige of een uitgebreide uitvaart zijn. U kunt gemakkelijk uw wensen aangeven bij een van onze uitvaartverzorgers, zij zal er alles aan doen om uw wensen uit te voeren en u te adviseren. Door een zorgvuldige afstemming met u als nabestaanden zorgen wij ervoor dat u alles rondom een uitvaart uit handen kunt geven.

Het regelen van een uitvaart is ingrijpend en verdrietig, er komt veel op u af. Niets is zo moeilijk als afscheid nemen van een geliefd persoon en helaas hoort afscheid nemen bij ieder mensenleven. Het is dan fijn om te weten dat er iemand in de buurt is die kan helpen op de manier zoals u dat wenst. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis. Het is een proces vol verdriet en onzekerheden, daarom is onze uitvaartverzorging in Zaltbommel gebaseerd op persoonlijke aandacht.

Wat kost een uitvaart in Zaltbommel?

Wilt u meer informatie over de kosten van een begrafenis of crematie wanneer deze verzorgd wordt door ons? Wij komen graag bij uw langs om antwoord te geven op de vragen die u heeft. Er zit namelijk nogal wat verschil in kosten. Door de vele mogelijkheden en keuzes die u heeft is het vrijwel onmogelijk om direct op deze pagina de kosten te plaatsen.

Zo is begraven een stukje duurder dan cremeren en daarbij komen nog de persoonlijke keuzes die per begrafenis of crematie verschillen. Denk bijvoorbeeld aan; wat wordt de locatie van de uitvaart? Welke kist wilt u? Komen er veel genodigde? Wilt u een advertentie? Wilt u gebruik maken van catering? Dit zijn slecht enkele keuzes die heel erg bepalen hoeveel de uitvaart uiteindelijk zal gaan kosten. Bij het maken van al deze keuzes helpen wij van In Memory uitvaartverzorging u graag.

Contactgegevens

Christiaan Huygensweg 49, 5223 BE ‘s-Hertogenbosch
Telefoon 1 : 0631795865
Telefoon 2: 0619958772
E-mail: Info@inmemoryuitvaartverzorging.nl

Uitvaarten tijdens corona

Nu er minder mensen aanwezig kunnen zijn en er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, denken we mee om elke uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. We doen tijdens corona uiteraard alles volgens de regels van het RIVM. Ben je op zoek naar meer informatie over afscheid nemen in coronatijd in Zaltbommel? Bekijk onze informatiepagina over uitvaarten tijdens corona.

Uitvaartwensen-bespreken

Uitvaart wensen bespreken

Wat zijn de opties waar u vooraf al over na kunt denken?

Lees meer
Bloemen-bij-de-uitvaart_In-Memory

Bloemen bij de uitvaart

Bloemen kunnen net wat extra aangeven wat voor persoon de overledene was…

Lees meer
Bloemen-bij-de-uitvaart

Muziek voor bij de uitvaart

In een afscheidsdienst speelt muziek vaak een hele belangrijke rol…

Lees meer
Uitvaarten | In Memory Uitvaartverzorging